LEMONI – za žene koje traže nešto više

Ewa Bien

Ženski veš i kupaći kostimi za sezonu Leto-2016.

Ekskluzivni setovi donjeg veša Ewa Bien koji su dizajnirani da naglase lepotu oblina, eleganciju i premium modni stil. Karakteristično za ovu modnu kuću ženskog veša su izuzetno živopisne i atraktivne boje koje uvek prate najnovije trendove. Dizajn je podeljen u dva pravca, na klasično i na provokativno u visokom stilu ali uvek uz naglašenu senzualnost, glamur i vrhunsku eleganciju. Ovo je veš u kome se osećaš sigurno, udobno i ženstveno, i uvek ćeš biti poželjna i voljena.

Raspon brojeva za velike korpe u E, F, G i H veličinama. Veliki izbor praznih i polupraznih grudnjaka koji su odlični za veće grudi.
više =>

Proizvodi su vrhunskog kvaliteta. Namenski se koriste ojačani i najkavlitetniji materijali za bretele, pojas i pritezanje.

U ponudi su i kupaći kostimi iz modne kuće Ewa Bien u traženim veličinama korpe E, F i G.  više =>

Kod nas je počela sezona za kupaće kostime Leto 2016.

Pogledajte izbor fenomenalnih Lida kupaćih kostima. više =>

Pripremili smo lepu i elegantnu ponudu kupaćih kostma za dame koje imaju veće grudi kao i za dame punijeg stasa. To su francuski kupaći kostimi Empreinte i nemački Triumph, vrhunski urađeni modeli iz premimum kategorije kvaliteta. Pogledajte samo neke od modela dok je većina ponude izložena u našoj prodavnici u Kralja Petra 22. više =>

Čemu tolika frka oko ženskog veša

Lep i kvalitetan ženski veš je mnogo više od mode i sezonskih trendova a svi se slažemo oko toga da zasigurno nije samo stvar lične higijene ili kulture odevanja. Adekvatan veš na ženskom telu je detalj koji se pamti i nakon sledećeg jutra jer deluje kao moćno oružje za koketiranje, zavođenje, izazivanje i eksperiment. Zbog toga najveći broj muškaraca doživljava svoju partnerku mnogo manje privlačnom onda kada ona na sebi nema lep i kvalitetan veš. Shodno tome javlja se opravdana potreba za preispitivanje veoma prisutnih stavova i mišljenja u smislu da se veš “ne vidi” i da zato ni ni približno bitan koliko je bitno imati dobru garderobu je se ona”vidi”. Takvi stavovi relativizuju značaj i svrsishodnost uloge koja pripada vešu u komunikaciji između žene i muškarca. Ali, naprotiv, to što se ne vidi na prvi pogled obično se ispostavi da upravo to i predstavlja samu suštinu jer na prvi pogled niko nikoga nije nikada dobro upoznao. Pritom ne zaboravimo da je ženski veš prva stvar koja se oblači i zadnja stvar koja se skida!

Svuda možemo videti i pročitati kako je vreme romantičnih trenutaka davno prošlo i da se sada sve svodi na banalno zavođenje i eksperiment. A da li je zaista baš tako… Ako pođemo od sebe, da li se vama sviđa odnos sa vašim partnerom u kome više nema romantičnih trenutaka i nežnosti, gde izostaju ljubav ili strast? Da li volite da se ljubite kada ste u ljubavnom zanosu?

Da li znate da se preko 95% muškaraca prosto pali na haltere i čarape, dobar bodi, korset, satensku ili prozirnu spavaćicu? Nikome se ne uklapa slika žene koja drži do sebe, negovana je i nosi lepu garderobu, lepe cipele i tašnu a njen veš nije adekvatan. Negovana žena ne može da ostavi lep utisak kada na sebi nema lep i kvalitetan veš, i ne može da bude atraktivna ako nema spreman poseban komad veša u kome će se pojaviti pred svojim partnerom.

Zato zajedno sa vama želimo da povratimo važno koje pripada lepom i kvalitetnom vešu, na primer skrivena fioka u garderoberu iz koje vadite svoj novi omiljeni komad. Bez obzira što niko od nas nije perfektan, uvek sebe možemo videti u najjačem svetlu a to nam donosi neponovljivo dobar osećaj sigurnosti, zadovoljstvo sobom i veliko samopouzdanje, osnovno da budemo neodoljive.

Lemoni ponuda, za žene koje traže nešto više

U našoj ponudi je evidentno drugačiji ženski veš u poređenju sa postojećim standardima za izbor ženskog veša koji su prisutni na našem tržištu, i namenjen je pre svega ženama koje traže nešto više. Ponuda pokriva različite stilove za šik pojavu, glamur, eleganciju, otmeno, romantično, senzualno, zavodljivo, seksi i fatalno, uz ozbiljnu dozu luksuza. Takođe, specijalna pažnja je posvećena našem cilju da uvek imamo bogatu ponudu za dame sa jačim grudima, dame sa naglašenim oblinama i za dame punijeg stasa. Upoznajte se sa robnim markama Lida, Bob Bon, Twin, Damsel in distress i Ewa Michalak. Razgledajte pod opcijom Novo u ponudi gde je predstavljen izbor za navedene robne marke i ugodite sebi:

Lida

Super moderan, ultra ženstven i veoma romantičan. Romantično i nežno su osnov za razmišljanje za dizajnere koji mašttaju modele i koriste luksuzne materijale koji se kombinuju u nežnim bojama i tonovima i zajedno stvaraju upečatljivu sliku u slavu ženske lepote. Neodoljivi šarm Mediterana. više =>

Bon Bon

Za žene koje se uvek osećaju mlade i slobodne su da podele svoje fantazije sa partnerom jer ništa ne može da sputa slobodu njihovog duha. Luksuzan i glamurozan veš za posebne trenutke u kojima dominira očaravajuća seksi pojava uz snažno prisustvo erotičnog naboja. više =>

Twin

Ekskluzivni veš za vrhunsku eleganciju koja se razlikuje od svih standarda na svetskom tržištu. Ručno krojeni modeli, precizna izrada od najfinijih materijala, primena delikatnih i blistavih detalja uz korišćenje čuvene firentinske čipke. Elegantan i rafinirani veš za ženu koja koja bira samo najbolje. Otmeno i veoma luksuzno.
Poseban naglasak u ponudi za Twin stavljen je na proizvode za dame sa jačim grudima i za dame punijeg stasa. više =>

Damsel in Distress

Umetnički dizajniran, unikatno kreiran i ručno rađen veš. Pre svega ženstveno a nastao je u viziji kreatorke gde se ona poigrava sa tradicionalnim i modernim poimanjem seksualnosti, sa tradicionalnim i modernim oblicima i materijalima. Veš za samosvesnu ženu koja neguje sebe i ističe svoju lepotu jer zna da ženstvenost i erotičnost dolaze pre svega iz njenog spostvenog odnosa prema svom telu, jer žena je najlepša kada voli samu sebe i kada je voljena. više =>

Ewa Michalak

Kupovina ženskog veša može da se pretvori u pravu noćnu moru za žene koje imaju veće grudi. Za žene koje pritom imaju puniji stas isprobavanje pred ogledalom u kabini za presvlačenje često može da dovede i do potpune frustracije. Razumljivo jer u Beogradu nema adekvatnog izbora.

Iako već imamo raznovrstan izbor u velikim brojevima stavili smo ženski veš Ewa Michalak u našu ponudu jer predstavlja pravi izbor u premium kategoriji kvaliteta.

Eva Mihaljak (Ewa Michalak) je specijalista za dizajn grudnjaka i ženskog veša u velikim korpama za jače grudi, za naglašene ženske obline i puniji stas. Radosna igra kroz različite stilove i modele do perfektne izrade od najkvalitetnijih materijala. Ručno rađeni veš, od početka do kraja. Ewa Michalak pripada krugu najpriznatijih svetskih dizajnera za grudnjake u velikim korpama i ženski veš u velikim brojevima. Robna marka nosi njeno ime jer je priznato širom sveta, od SAD i Kanade do Australije i Novog Zelanda.

Radost za svaku ženu koja je sada slobodna da bira ono što je oduvek želela.
Poseban naglasak u ponudi za Ewa Michalak stavljen je na proizvode za dame sa jačim grudima i za dame punijeg stasa. više =>

Grudnjaci za spavanje Ewa Michalak

Po prvi put vam predstavljamo grudnjake za spavanje od proizvođača Ewa Michalak. Oni su posebno kreirani da zaštite grudi i dekolte u toku spavanja. To se postiže time što namenski grudnjaci za spavanje perfektno drže grudi u nepokretnom stanju uz potpuni komfor čime se sprečava da grudi vise i padaju kada žena provede noć u ležećem položaju.

Rešenje je u tome što ovi grudnjaci, dok spavate, podupiru grudi sa strane a ne iz pravca ispod grudi. Za ovakvo jedinstveno držanje ne koriste se žica koja je neudobna za spavanje i materijali koji preterano zatežu a koriste se npr. u izradi sportskih grudnjaka.

Preporučuje se redovno korišćenje grudnjaka za spavanje radi prevencije pojave grudi koje vise. više =>

Lemoni prodavnica

Zašto je Lemoni prodavnica posebno lepo i interesantno mesto u Beogradu za kupovinu ženskog veša:

  • Lokacija u centru Beograda, u ulici Kralja Petra 22 kod ugla sa Knez Mihajlovom, u posebno uređenom ambijentu sa francuskim kabinama za presvlačenje, za prijatnu i opuštajuću atmosferu.
  • Posebno ljubazno i edukovano osoblje će vas uslužiti, posvetiće vam posebnu pažnju i sa vama će podeliti svoje znanje za pomoć i savete za izbor prave veličine i preporuku za izbor adekvatnog modela.
  • Posebno je intrigantna ponuda jer je kvalitetnije, drugačije i jedinstveno, u različitim stilovima od nekoliko vrhunskih proizvođača.
  • Posebno su povoljni uslovi plaćanja jer pored gotovine prihvatamo sve debitne i kreditne kartice kao i čekove građana za odloženo plaćanje na rate. Korisnici kartica od Alpha Bank Srbija, Banka Intesa i od Komericajlne banke, kao i korisnici Diners kartica imaju mogućnost plaćanja na rate.
  • Posebno je dobro osmišljen naš program Privatne kupovine za one dame koje su takođe posebne, u vašoj kućnoj atmoseferi i uz prisustvo vaših drugarica i prijateljica. Od sada je vaša adresa i naša adresa. Kontaktirajte nas da se raspitate i zakažete ovakav, poseban vid kupovine.
  • Posebnu dobrodošlicu uvek poželimo odvažnim i hrabrim muškarcima zato što su oni pravi kavaljeri i znaju da žene obožavaju kada im se pokloni set lepog ženskog veša. Uvek mogu da računaju na kompletnu pomoć za najbolji izbor za poklon za svoju damu. Muškarcima takođe preporučujemo i naš program za Lemoni Gift kartice.
  • Poseban komfor za izbor i kupovinu omogućen je opcijom za Online prodaju za isporuku na vašu kućnu adresu i plaćanje pouzećem.Ako vam ne odgovara veličina ili niste zadovoljni kupljenim komadom veša koji vam je bio isporučen na vašu kućnu adresu, proizvod uvek možete zameniti u našoj prodavnici u Kralja Petra 22.
  • Posebnu pažnju obraćamo na kvalitet i zato sarađujemo sa vrhunskim proizvođačima. Koriste se najfiniji materijali koji odišu svežinom kada su na vašem telu i prijatni su za nošenje. Kvalitetni grudnjaci ne žuljaju, udobni su i pružaju komfor za nošenje i drže grudi u ispravnom položaju. Kvalitetni grudnjaci imaju adekvatne žice koje su zdravstveno ispitane i odobrene a kod ovakavih grudnjaka žica ne ispada. Posle pranja se ne gubi kvalitet izrade i materijala jer kvalitetan ženski veš mora da ima dobru postojanost. Skuplji materijali se koriste za proizvodnju velikih korpi a modeli imaju neophodna ojačanja na kritičnim mestima.Svi proizvodi u našoj ponudi proizvode se u zemljama Evropske Unije gde se obavezno radi ispitivanje kvaliteta u skladu sa zahtevnim standardima, Ispitivanje i kontrolu kvaliteta sa naše strane mi takođe radimo u akreditovanoj laboratoriji u Beogradu.

Lemoni prodavnica je posebno mesto u Beogradu sa bogatom ponudom za intrigantan ženski veš neodoljivo lepog dizajna i vrhunskog kvaliteta materijala i izrade. Takođe, jedino mesto sa vrhunskom ponudom za grudnjake sa velikim korpama za dame sa jačim grudima, dame sa izraženim oblinama i za dame punijeg stasa. Želimo vam dobrodošlicu na naš internet sajt i u našu prodavnicu da zajedno sa vama prepoznamo kultno mesto koje lep i kvalitetan ženski veš ima u našem svakodnevnom životu.

Pozdravlja vas,
vaša Lemoni

Najnoviji proizvodi