Kupovina ženskog veša može da se pretvori u pravu noćnu moru za žene koje imaju veće grudi. Za žene koje pritom imaju puniji stas isprobavanje pred ogledalom u kabini za presvlačenje često može da dovede i do potpune frustracije. Razumljivo jer u Beogradu nema adekvatnog izbora.

Zato smo stavili ženski veš Ewa Michalak u našu ponudu i pored toga što smo inače jedino mesto u gradu gde možete naći raznovrstan izbor u velikim brojevima.

Eva Mihaljak (Ewa Michalak) je specijalista za dizajn grudnjaka i ženskog veša u velikim korpama za jače grudi, za naglašene ženske obline i puniji stas. Radosna igra kroz različite stilove i modele do perfektne izrade od najkvalitetnijih materijala. Ručno rađeni veš, od početka do kraja. Ewa Michalak pripada krugu najpriznatijih svetskih dizajnera za grudnjake u velikim korpama i ženski veš u velikim brojevima. Robna marka nosi njeno ime jer je priznato širom sveta, od SAD i Kanade do Australije i Novog Zelanda.
Radost za svaku ženu koja je sada slobodna da bira ono što je oduvek želela. Zapanjujući je veliki izbor u različitim krojevima, modelima i veličinama. Budite uvereni da se sigurno više nećete osećati postiđeno i frustrirano jer u Beogradu nema adekvatnog izbora za vas jer Ewa Michalak ima neodoljivo lep ženski veš u svim veličinama.

Ako imate veće grudi imate dva izbora: ili ćete pokušavati da ih prikrijete noseći ih oko struka zato što vam grudnjak pritiska grudi sve do pupka, ili ćete izabrati grudnjak koji ih podiže i koji ih komforno i čvrsto drži za formu savršenih oblina. Grudi su čvrste i oble, vaš struk time dolazi do izražaja, čime se postiže da vaša figura izgleda mnogo ženstvenije i privlačnije. Ovakvi grudnjaci ne prekrivaju niti pritiskaju grudi već ih podižu i podupiru ih tako da obline grudi izgledaju čvrsto i savršeno lepo stoje.

To se postiže namenskim dizajniranjem krojeva i modela, korišćenjem visokokvalitetnih materijala u raznovrsnim bojama i dezenima koji su ugodni za nošenje i koji traju a zatim i pažljivom ručnom izradom, što zajedno predstavlja pravu retkost na svetskom tržištu ženskog veša. Kako bi grudnjak bio komforan i u isto vreme omogućavao neophodnu podršku grudima, korpe se izrađuju iz više perfektno formiranih delova, koristi se veoma tanka žica visoke čvrstoće za komforno ali snažno podupiranje dok se na pojasu u delu ispod pazuha izrađuju proštepana elastična ojačanja koja prikladno zatvaraju grudi od ispadanja sa strane.

Pored toga što je ovaj ženski veš udoban, pouzdan i pripada premimum kategoriji kvaliteta pažnju privlače neodoljivo lepi modeli uz vrhunsku estetiku. Mnoge žene širom sveta su sa Ewa Michalak pronašle ono što im je potrebno i tako je ovaj veš postao nezamenljivi deo njihove intimne garderobe. Razgledanje i isprobavanje pred ogledalom sada predstavljaju radosnu igru i pravo zadovoljstvo.